Project Description

Mobilă Hoteluri și Pensiuni

Mobilierul pentru pensiuni si hoteluri trebuie sa fie de cea mai buna calitate si durabilitate, pentru a se comporta excelent in timp.

Mobila pentru hoteluri si pensiuni.

Trebuie ca fiecare dintre oaspetii tai sa se simta binevenit si confortabil in hotelul sau pensiunea ta. Noi va oferim mobilier la comanda, de lux si ne bucuram de provocarea de a imbina ambianta unica a unui hotel, cu un set perfect de mobilier. Oaspetii tai merita sa se relaxeze cu adevarat in timpul petrecut la tine, iar noi te sustinem prin consultanta in alegerea mobilierului si produse de cea mai buna calitate.

Mobila personalizata.

De ce o mobila personalizata este potrivita pentru o camera de hotel/pensiune
Stabilirea unei stari de spirit potrivita pentru fiecare camera din hotelul/pensiunea ta, necesita un ochi de designer pasionat, precum si viziunea corecta. Din fericire, nu trebuie sa achizitionezi mobilier produs in masa, care arata la fel ca in orice alt hotel.
De ce sa iti limitezi capacitatea de a inconjura invitatii cu obiecte de lux, atunci cand puteti obtine piese distinctive pentru specificatiile tale exacte?

Design mobila.

Atunci cand iei legatura cu expertii nostri, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la designul mobilei: tu ne spui exact ce dimensiuni, culori, texturi, accesorii, doresti. Apoi, vom pune totul impreuna intr-o piesa finita de mobila, de care poti fi mandru sa o arati oaspetilor.

Mobila la comanda personalizata se adapteaza la atmosfera pe care doresti sa o creezi pentru camera de hotel/pensiune. Aceasta poate fi clasica, indrazneata, moderna, colorata, sau orice alta preferinta estetica.

Arata-ne o fotografie sau un desen cu un model pe care doresti sa il setezi pentru hotelul/pensiunea ta: lounge-ul, zona de luat masa, zona de intrare si camerele. Noi iti punem in aplicare ideile si te sfatuim in alegerea celor mai bune materiale si solutii constructive.

Experienta Mobila Vision.

Creaza o atmosfera de lux pentru oaspetii tai
Pentru o experienta de lux, adauga elemente decorative si perne pufoase care aduc confort si senzatia de relaxare.

De asemenea, crearea de zone intime pentru conversatie transforma un hotel si iti face clientii sa se simta chiar mai speciali. Fie ca este vorba de un cuplu care doreste un week-end romantic, sau de persoane care discuta o afacere, ia in considerare amenajarea unor zone confortabile si intime de socializare.

Fiecare spatiu din hotelul/pensiunea ta, poate maximiza experienta invitatilor.

Vezi toate imaginile