Produse

Garderobe la comanda

Garderobe

Cele mai importante doua piese de mobilier dintr-un dormitor, sunt patul si dulapul. Pentru primul, este usor sa gasesti un echilibru corect intre stil si confort. Totusi, cand vine vorba de dulap, lucrurile stau putin diferit. Exista o multime de lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a alege un design sau un stil.

Daca preferi o camera cu un aspect curat si simplu, atunci poti opta pentru un model compact, care ascunde totul in interior. Alege o compartimentare eficienta care sa includa un spatiu mare pentru umerase, cateva rafturi pentru haine impaturite, sertare pentru obiectele si accesoriile mici si poate chiar cateva compartimente secrete.

Toate aceste compartimente pot ramane ascunse in spatele usilor glisante mari sau a panourilor. In acest fel, dulapul va avea un design minimalist care iti permite combinatii de culori si forme atunci cand decorezi restul camerei.

Pentru a economisi spatiu in camera, in loc sa dedici un perete intreg garderobei tale, ai posibilitatea sa proiectezi personalizat dulapurile in jurul ferestrelor. Cu aceasta ocazie, poti include cateva spatii confortabile pe care le poti folosi ca si colturi de lectura sau relaxare.

Ia in considerare pentru dressing-ul tau, usi cu oglinzi daca doresti sa adaugi senzatia de spatiu sau daca vrei pur si simplu o suprafata care sa reflecte peisajul frumos de afara.

Oricare dintre variantele de mai sus sunt optiuni excelente pentru cei care prefera un dulap obisnuit in dormitor. Dar exista, de asemenea, o alta posibilitate. In loc sa ascunzi totul in spatele usilor inchise, poti opta pentru depozitarea deschisa. In acest caz, ai toate hainele si accesoriile agatate pe umerase si organizate pe rafturi. Poti sa  incluzi si cateva sertare si cutii de depozitare. Acest tip de stocare poate fi o optiune interesanta pentru o camera mica pe care doresti sa o transformi in dressing, sau daca ai spatiu limitat in dormitor, iar un dulap masiv nu s-ar potrivi.
Exploreaza culorile si texturile disponibile in cataloagele de materiale.
Client 1
Contacteaza-ne pentru mai multe informatii si pentru consultanta personalizata.
logo
© 2017 MOBILA VISION. Toate drepturile rezervate

Search